torsdag

wine pon me

walking on thin strips

dagens outfit: klänning Cushnie et Ochs. inget mer.

jag hör den där mördande sonaten igen, hon måste alltså ha återvänt. moster. tur. Jag springer nästan ut i hallen bara för att inse att...NEJ...jag måste hallucinerat. Tillbaka till mitt rum och fyra liter vin och saltvattenschoklad. Behöver inte lämna fortet på timmar.

Var ÄR hon. Det är faktiskt irriterande. Kommer på mig själv med att längta efter ännu en stel flyktig mening med henne när vi passerar varandra i hallen.
Fan.

Det är märkligt ändå; det var inte länge sen vi satt tillsammans, drack ett av hennes nyupptäckta favoritdessertvin i biblioteket, pratade om cy twombly och paraplyer.

5 kommentarer:

 1. if i knew that.. det enda som märkbart har förändrats är väl hennes kroppshydda. och att hon slutat ge mig presenter. ett extra amex fick jag, men inga fler gåvor, eller ens souvenirparfymer. någonting hänt. something's rotten. så jag undviker i stället. bisous.

  SvaraRadera
 2. Du skriver så vackert...lever så vackert...chanell....kakelugnar. Vill leva ditt liv istället.

  SvaraRadera
 3. Var köpte du klänningen?

  SvaraRadera
 4. klänningen fick jag av moster. hur hon lyckades skaffa en del ur vårkollektionen redan i höstas, vet jag dock inte. det var i alla fall den sista presenten hon gav mig. nu får jag köpa allt själv (dock med hennes pengar, men ändå...)

  SvaraRadera