tisdag

en blondin i sängen


Mikhail Wassmer.

Yvas perfekta kajalstreck hade förvandlats bromsstreck post bilolycka när vi vaknade imorse.

Hon och jag är lika långa, men ändå känns hon väldigt mycket mindre än mig. Det kanske är det blonda fågelboet som uppstår efter en halvtimme intrasslad i lakanen. Håret blir stort och yvigt och Yva liten.

Jag drömde om mammas svarta klänning hela natten. Är det vanligt att plagg spökar för en? Mer naturligt skulle det väl vara om det var mamma själv som satt i sängkanten och tittade vakande över mig. Fantomvakade. Inte hennes tomma svarta sidenklänning.

När jag vaknat och försiktigt puttat bort Yva från min kropp, gick jag till mosters sovrum för att se om hon råkat glömma låsa Garderoben, för att titta på klänningen. Det hade hon inte. (Vad trodde jag?)

Vad drömde ni om?

7 kommentarer:

 1. sv; min kamera funkar bara ibland typ. den är lite knas.

  SvaraRadera
 2. blablablablabla17 mars 2009 12:05

  har ni sex med varandra?

  SvaraRadera
 3. drömde att det var sommar och att jag satt på min gamla skolgård och rökte! blev helt besviken när jag vaknade att jag var tvungen att åka till jobbet.

  SvaraRadera
 4. :( hatar låsta skåp
  drömde att jag blev jagad av isbjörnar
  Ha en trevlig dag

  SvaraRadera
 5. tack! nu har jag faktiskt fixat fram några bilder på mig.
  xx

  SvaraRadera
 6. jag drömmer aldrig, jag ligger vaken och funderar. i natt handlade tankarna om varför jag alltid har så mycket att göra och samtidigt så mycket tid över. tror orsaken är min obefintliga självdiciplin..

  SvaraRadera
 7. Detta osar killfantasier.

  SvaraRadera