torsdag

Farewell Chanel.

chanel

Jag älskar att ni skickar mig era historier, även om jag stundtals kan tycka att det är märkligt att Chanel har så manisk dragningskraft på (de flesta av) er. Till den grad att väskans smutsiga förflutna inte har betydelse. Men ni är väl som mig - hittar något tillfredsställande i morbida minnen. Vill jag tro i alla fall. Eventuellt är ni bara logofreaks som drömmer i dubbel-C på nätterna.

Den 7 april bestämmer jag vem som ska få väskan. Då är det slutgrubblat. Då har väskan bränt klart på mitt nattduksbord. Har ni något mer att säga, säg det innan dess. Jag tycker trots allt om att läsa era tankar, även om jag inte alltid förstår dem.

19 kommentarer:

 1. Jag älllskar din blogg.
  Morbida minnen, i dom hittar man verkligen tillfredsställande.
  Men jag tycker att du skall behålla den underbara väskan.
  Själv skulle man ju kunna dö för en sådan.
  Men det skulle inte löna sig, om man dog för en väska så skulle man ju inte ha någon nytta av den, eller?

  SvaraRadera
 2. hejsan, jag skulle bli sjukt lycklig om jag fick väskan! jag fyller 18 år snart också så den skulle jag vilja ha på under festen :) ha det bäst!

  SvaraRadera
 3. ...du är en sann tvivlare, och ändå så trovärdig och nära. du är en vacker spirituell tanke...
  tänker på Emmeline Pankhurst när jag läser dig.

  du känns som en kolloid gel när du utrycker dig, man dras ner, med ,in, ...

  I like!

  SvaraRadera
 4. gud vad tragiskt det känns ändå, att folk är så desperata över att få en väska.

  SvaraRadera
 5. miriam_assai@hotmail.com eller wedgeheel@hotmail.com
  x

  SvaraRadera
 6. Den här bloggen känns som en hop av desperata killdrömmar. "Sperma i trosorna" "sperma till smaken av alsacevin".

  SvaraRadera
 7. desperata killdrömmar? hoppas jag verkligen inte. jag ser mig själv som raka motpolen till en våt killdröm.

  men visst. det är väldigt enkelt att börja "skylla" sexuellt beteende på en manlig underordning. keep on doing that to make the world better.

  SvaraRadera
 8. Har nu kollat in din blogg och varför vill du ej visa ditt ansikte? Jag tror att allt du skriver är påhittat och inte alls är sant. Du har säkert tjuvat väskan av någon och sen kommer du säga att väskan gått till någon, där du själv står bakom inlägget. Kommer aldrig tro på dig och din berättelse om inte jag själv får väskan.

  SvaraRadera
 9. jag bor i stockholm, inte i mexico city. att visa mitt ansikte här skulle betyda att bli igenkänd på gatan, på klubbar. visst, jag kan ta dagens outfit-bilder med ansiktet utfläkt, men då blir det inga sexhistorier, inga hemligheter, ingen dagbok. då är det dagens outfit och inget mer.

  vill du hellre ha det finns det tusen andra bloggar jag kan peka dig vidare till.

  SvaraRadera
 10. Har kollat in din blogg nu, efter den fascinerande annonsen med väskan på blocket:) Måste bara få skriva till dig för att säga att jag tycker din blogg är otroligt poetisk. Mycket fint skrivet, och väskan är vacker ( även om jag inte drömmer i CC ännu:)Lycka till med beslutsångesten fram till den sjunde april. Det kanske är lättast att låta tärningen avgöra ändå, så kan du alltid åberopa att ödet var den avgörande faktorn så slipper du allt huvudbry. Ödet är skönt att kunna åberopa ibland, för att då är ingenting ens eget fel. Återigen- Lycka till, fortsätt skriv och dölj ditt ansikte- det finns många surfande dårar.

  SvaraRadera
 11. så synd att du tänker ge bort väskan :( alla minnen, även alla smutsiga och vidriga minnen, gör oss till den vi är. Du kanske hatar väskan nu men jag tror verkligen att du kommer ångra dig sen. Jag tycker du ska gömma den och inte titta på den på flera år. sen när du e 40 så kan du ta fram den och då kanske du ser alla minnen från väskan ur en annan synvinkel :)

  DONT DO IT!
  ps älskar din blogg. Man blir helt hooked av att läsa den

  SvaraRadera
 12. Hei! Leste hele bloggen din uten å kunne stoppe i dag. Utrolig bra skrevet, og det virker som om alt er ektefølt. I så fall føler mitt hjerte med deg, for du har det jo ikke godt i ditt eget. Om du ikke vil se chanel-vesken mer, kan du gi den til meg. Da kommer jeg til å tenke på hvordan du har det hver gang jeg ser på den. Den skal bli tatt godt vare på. For din egen del,i de tunge stunder der du tror ingen tenker på deg, så vit at chanel-eieren ikke vil slutte med det...

  SvaraRadera
 13. lonesome mama blues23 mars 2009 16:29

  Väskan är ett minne, du samlar på minnen av din mor, du samlar dina minnen i Stephanie Schneider ton. Väskan är ett materiellt ting, materiella ting är inget i jämförelse med minnen.
  Man kan associera minnen med saker, nej vi associerar minnen med saker, det är fel, vi ska inte minnas någon pga utav denne har haft denna sak i sina ägor. Det kan underlätta, men de bästa minnen är inte det som vi associerar med en sak!
  Jag är ingen gam som skriker efter en Chanelväska trots att jag känner hat mot dagens kvinnor som skriker utan dessa orgieframkallande C:n på helt fel sett, inte för att de blir attraherade utav dess skönhet, utanför att de tror att den skulle attrahera andra när dom bär den till sin egna påstådda skönhet, inte för att väskan i själv är en skönhet, något som ska vårdas ömt, precis som minnen!

  http://lonesomemama.blogspot.com

  SvaraRadera
 14. Att tro att man ska bli någon annan för att man har på sig kläder av ett visst märke, speciellt om det är chanel som vittnar om någon slags spelad "old money" är väl knappast mer än en infantil dröm. Men kopplar man bort intellektet ett tag skulle jag få en djup glädje över att varje gång någon gav mig en komplimang för väskan kunna slänga i deras ansikte att den varit med vid ett självmord, se de rygga tillbaka och känna att balansen mellan mig och världen än en gång återställts.

  SvaraRadera
 15. un beau sac. skulle passa fint med flanell. arbetarklass möter överklass = medelklass = min Missoni fria verklighet. Est-ce que tu parles francais mon amie?

  SvaraRadera
 16. min barndom doftar diors "dolce vita" och jag vill ha en chanel.

  SvaraRadera
 17. jag vill gärna att du tar bort tävlingskommentarerna när du bestämt vem som fått väskan. Samma sak med pistolen du skulle lotta ut. Jag hoppas du gör det, tack

  SvaraRadera
 18. Vad gör det DIG för skillnad vilka kommentarer som syns??

  SvaraRadera
 19. Hejsan . Råka komma in på din blogg efter att jag trillade på bananskallet :) Har läst några bloggar du skrivit, och tycker allt du skriver om är intressant . Såg även att någon ska bli lyckligt lottad att få en CHANEL väska :) Vet inte om det är försent, men jag älskar Chanel. Skulle bli världens lyckligaste tjej om jag fick den. Fyller år nu i Augusi, och vad kan inte vara bättre änn en Chanel väska? Chaio <3

  SvaraRadera