måndag

bitch please

läser jag ett enda style.com-citat till kommer jag bjuda er alla till en "pressträff" och bränna ner hela lokalen. sarah mower är inte gud. det är ok att gilla margielas höst även om hon inte gör det. ganska säker på att ni inte skulle märkt avsaknaden av koncept om inte miss mower pekat ut det för er.

jag sitter i min säng och sjunker djupare, djupare, för varje likadan bevakningspost jag läser om paris fw. älskar modebloggsverige - tycker att det är fantastiskt med så många som vill lägga sin tid på att prata om mode - men - menmenmen - tycker ingen att det är genant att alltid prata om samma saker? om ni alla gillar minimarkets skor, förstår ni inte att det måste vara något förtvivlat sjukt med era fullständigt identiska referensramar? something's rotten? nu blir balmainpassionen balmainbash. everything's forgotten. hotspot skriver om haider ackermann som nya hypen. tillåt mig fråga varför. för att han figurerat på style.coms första sida?

en enda liten sak till: är det ingen som tycker att det är lite märkligt att vräka ur sig den ena modevisningsrecensionen efter den andra, sekunder efter att bilderna hamnat online? är det ingen som tycker att de behöver lite tid? ingen som tycker att det är lite privat? att ordspy ut sin åsikt om cdg:s senaste vår är ungefär som att prata om vilken foundation man använder. privacy, svp.

1 kommentar:

  1. tack! har länge tänkt samma tanke. folk har varken stil, klass eller karaktär.

    SvaraRadera