torsdag

Chanel-väsk-hysteri

chanel

vad händer? Har bara haft bloggen i några veckor och redan får jag högar med mejl. Varje dag. Tyvärr har jag inte tid att svara på alla era mejl (har lovat mig själv att försöka vara full mycket oftare i år- även dagtid.)
Men kan i alla fall säga att jag ska försöka reda ut er era Chaneldrömmar så fort jag hinner. Typ imorgon. Ja. Imorgon bestämmer jag vem som tar över datumförbannelsen, vem som får armarna fulla av logolove.

* Lägenheten är så tom. Svårt att förklara. Hur kan 14 rum vara tommare än ett?
* VAR ÄR MOSTER? Vad kommer att hända? Jag är rädd!
Mer plommonvin.
* Önskar att jag var Sophie! Tänk så underbart att leva utan att någonsin känna skuggan av ett tvivel om att inte finns ett problem som inte kan lösas med en ny käck färg på din trenchcoat!

3 kommentarer:

 1. Plz, plz, ge väskan till mig. Johanna XXX

  SvaraRadera
 2. jag vill ochså ha den
  /mari

  SvaraRadera
 3. Tror du det var bättre förr? Tror du inte att kopior fanns på 70-talet? Tror du inte att modeindsutrin var smutsig då med? Skillnaden är att det inte fanns modebloggar.

  Är en vanlig kvinna eller tjej som tjänar en vanlig genomsnittlig lön hemsk och girig för att hon vill ha en chanelväska? En klassisk väska som kan i alla fall ge till synes det hon inte har - status, elegans och pengar? Är det egentligen så hemskt och föraktfullt?

  Kanske det.

  Kanske hade du själv varit en av oss, om du levde i våra billiga skor, spenderade åtta timmar om dagen med att servera hamburgare. Kanske hade du också strävat efter något du med stor sannolikhet aldrig skulle kunna få. Det gör du redan, men i ditt fall är det inte en chanelväska. Men är vi sämre för det?

  Sitt du i din 14-rummare och se ner på oss som bor på 36-kvadrat för att vi vill ha en uns av det du fått gratis. Du kommer aldrig förstå vår sits, vår smärta, våra problem, och vi, kommer inte kunna förstå dina problem. Vi är olika.

  SvaraRadera